Score terapeutske stolice

Osim sedla, Score nudi i brojne druge opcije terapeutskih stolica ovisno o radnom ambijentu. Ponekad zbog specifičnosti ljudske anatomije i radnog okruženja sedla neće odgovarati svakome. U našoj ponudi možete izabrati profesionalne terapeutske stolice koji su sličnije standardnim stolicama, ali s poboljšanim ergonomskim karakteristikama.

Score Ergo Shape 6311

Ergo Shape 6311 je stolica s udobnim sjedalom promjera 40 cm s izrezanim rubom kako bi pritisak na bedra bio manji te kako bi se poboljšala krvna cirkulacija. Takav dizajn omogućuje lakše otvaranje kukova  i bolji položaj vaše kralježnice. Za dodatni lumbalni oslonac imate naslon za leđa koji se lako podešava po visini, dubini i kutu.

Čest je izbor dentalnih tehničara, stomatologa, kirurga te drugih zdravstvenih djelatnika koji ne preferiraju sedla, a traže bolju ergonomiju u odnosu na standardne stomatološke/medicinske stolice.

Može biti presvučen u Stamskin ili PUxx. PUxx presvlake su jedinstvene jer ih možete čistiti dezinficijensima na bazi jače koncentracije alkohola, klora i amonijaka. Ako je važno da ruke budu sterilne, odaberite stolicu sa foot control opcijom.

Score 6360 Ergo Shape

Kod ovog modela sjedalo je isto kao i kod Ergo Shape 6311 te ima jedinstveni ergonomski oblikovani rotirajući naslon za leđa ili ruke koji se može rotirati za 360°.

Idealan je izbor za asistenciju u stomatologiji ili kirurgiji. Presvlaka PUxx ili Stamskin.

Score Ergo Support (microscope chair)

Ergo Support stolica je razvijena za specifične profesije u endodonciji, mikrokirurgiji i laboratorijima te je prvenstveno namijenjena za rad sa mikroskopom. Udobni rotirajući nasloni za ruke mogu se postaviti blizu vašeg tijela i pružiti optimalnu potporu vašim podlakticama. Podesivi su po visini, širini i kutu.  Ergo Support će vam pomoći da zauzmete ergonomski neutralan položaj, a vaš vrat, ramena i leđa budu rasterećeni.

Spirit 1500

Spirit 1500 je robusna stolica sa sjedalom i naslonom izrađenim od PU SP (poliuretana) koji se  lako čisti. Poliuretan ima dodatnu prednost što je otporan na većinu kemijskih tvari. Sofisticirani dizajn naslona omogućuje veću slobodu ramena dok radite. Opremljen je izdržljivom, ali laganom sintetičkom ili aluminijskom bazom Ø 62 cm. Idealan odabir za dentalne laboratorije, čekaonice i urede.