O nama

Ortho Praxis d.o.o. je osnovan 2014. godine. Društvo se bavi uvozom stomatološke i medicinske opreme te materijala. Ekskluzivni smo zastupnik za:  Orascoptic (SAD), Philips Discus (Nizozemska) , DenMat (SAD) i Futudent (Finska).

Naša misija je omogućiti vam pristup najkvalitetnijim svjetskim proizvodima i to kroz najvišu razinu usluge. Današnje je tržište vrlo dinamično, a naš zadatak je upoznati vas sa najnovijim svjetskim trendovima u zbrinjavanju pacijenata te vam tako olakšati svakodnevni rad.  Puno pažnje posvećujemo podršci našim klijentima kroz precizna mjerenja kako bi proizvod bio što više prilagođen vašim potrebama te vam osiguravamo brz servis i kalibraciju uređaja.

Naši djelatnici educirani su u oblasti optike i ergonomije, laserske tehnologije te video tehnologije na brojnim specijaliziranim tečajevima proizvođača Orascoptic, DenMat i Futudent. U našoj organizaciji održava se “Tečaj primjene diodnog lasera za meka tkiva u stomatologji” te brojne radionice o primjeni  magnifikacijskih lupa i mikrokamera u stomatologiji.