o nama orthopraxis
O NAMA

Ortho Praxis d.o.o.

Naša je misija upoznati vas s najnovijim svjetskim trendovima u zbrinjavanju pacijenata te vam tako olakašati svakodnevni rad.

Ortho Praxis d.o.o. osnovan je 2014. godine, a jezgra našeg poslovanja je uvoz i distribucija stomatološke i medicinske opreme za što smo ovlašteni rješenjem Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED). Zastupamo nekoliko renomiranih proizvođača: Orascoptic lupe i rasvjetu, DenMat lasere za meka tkiva, Score terapeutske stolice, Aeramax pročišćivače zraka te Futudent mikrokamere.

Naši djelatnici educirani su u oblasti optike i ergonomije, laserske tehnologije te video tehnologije na brojnim specijaliziranim tečajevima proizvođača Orascoptic, DenMat i Futudent. U našoj organizaciji održao se “Tečaj primjene diodnog lasera za meka tkiva u stomatologiji” u poliklinici Bagatin te brojne radionice o važnosti primjene magnifikacijskih lupa, terapeutskih stolica i mikrokamera u stomatologiji.

Stomatološka i medicinska oprema

Naša misija je omogućiti vam pristup najkvalitetnijim svjetskim proizvodima i to kroz najvišu razinu usluge. Današnje je tržište vrlo dinamično, a naš zadatak je upoznati vas sa najnovijim svjetskim trendovima u zbrinjavanju pacijenata te vam tako olakšati svakodnevni rad. Puno pažnje posvećujemo podršci našim klijentima kroz precizna mjerenja i savjetovanje kako bi proizvod bio što više prilagođen vašim potrebama te vam osiguravamo brz servis i kalibraciju uređaja. Ponosni smo na suradnju s vodećim stomatološkim i medicinskim institucijama i fakultetima u Hrvatskoj i Sloveniji te brojnim privatnim ordinacijama i poliklinikama.

orthopraxis naslovna 1